30 spillere var påmeldt og dette var i overkant av det klubben hadde håpet på!

I tillegg møtte det opp mange foreldre og foresatte slik at det ble en hyggelig avslutning på høstens bordtennisskole og nybegynnerparti.


Klubbens leder Harry Nilsen delte ut premier til alle! Sander Brekke (nærmest) venter spent på sin ..

Etter grundig oppvarming ledet av våre kadetter ble det spilt en vennskapelig turnering før det hele kuliminerte med gratis brus og pizza og til slutt premie til alle!

Aida Velicanin (7) i full sving.

Først ønsket Harry Nilsen alle velkommen og takket alle som hadde møtt opp en travel fredags kveld. Trenergruppen med Janne Berner, Jelena Gajic samt kadettene Vinh, Hogne og Eskil organiserte puljespillet med god hjelp fra Magne Jørgensen, Steinar Nilsen og Harry Nilsen.

Sekretariat og kantine ble ivaretatt av Ingvild Sorteberg og Reidar Gonzales.

Det er full enighet i klubben om at denne sesongen har vært meget positiv med hensyn til rekrutteringsarbeidet. – Aldri har jeg hatt liknende fremmøte og så mye positivitet fra spillere/foreldre, sier en stolt hovedtrener Janne Berner. Og alle vet at han har arbeidet lenge med tilsvarende arbeide i Norge.

– Veldig bra at det er så mange jenter som tycker om denne sporten, sier Jelena, som selv har mange medaljer fra svenske mesterskap.

Det var mange blide barnefjes å se etter at premiene var delt ut og brus/pizza vel fordøyd, og det så også ut til at foreldrene koste seg sammen med barna og skapte en fin ramme rundt denne avslutningen.

B72 ønsker alle velkommen tilbake i 2008-sesongen – og lykkes klubbens videre arbeide som nå er igangsatt kan det være grunn til å tro at en ny «storklubb» snart er i emning . . .

Her setter Jelena opp puljer mens jentene venter spent på. Rebekka Carlsen (i midten) fikk senere en bestemannspremie.

Erlend Haug (8) i sin ManU-drakt beviste at han kunne spille bordtennis.