8 B-72ere har i helgen vært på tur til Bodø for å spille Havørnacup. Samtidig har det vært turnering i England for Sonja, RM i Larkollen (se egen sak), samt turnering i Sverige for 99erne som Marthe har tatt seg av (se egen sak).

Sindre tok med seg Maria, Morten, My, Fabio, Jonas, Jon Fredrik, Michael og Anders på en liten tur til Bodø.

Anders klarte å glemme igjen billetten sin foran sikkerhets kontrollen og måtte gå tilbake igjen og finne den. Ellers gikk reisen til helt glatt, Fabio som tok et annet fly alene kom også vel fram. Faren til Sindre tok veldig godt imot oss, og han og kona var veldig fine verter for oss hele helga, og gjorde turen ekstra fin. Etter å ha banka nordlending etter nordlending tok Sindre lett alle sine klasser, og tapte ikke et eneste sett. I gutter dobbel var vi helt overlegene med 3 av 4 pall plasseringer og Anders og Michael på en fin 5. plass. B72 stakk av med hele 30 premier inkludert premien for beste klubb. Av de 13 klassene vi var med i fikk vi åtte 1. plasser, og minst en pallplass i alle de andre. De to mest overaskene kampene etter min mening var dobbelfinalen der Fabio og Jon Fredrik slo Jonas og Morten, også semifinalen i Hejr der Morten slo Jonas.

Pallplasseringer (og nokå attåt)
DA 1. Maria 2. My
J15 1. Maria 3. My
Hjr 3. Morten og Maria 5. Michael
G14 3. Jon Fredrik
GD 1. Fabio-Jon fredrik 2. Jonas-Morten 3. Maria-My 5. (ikke premiert) Michael-Anders

HE 1. Sindre
HÅ 1. Sindre
HD 1. Sindre-Maja
HA 1. Sindre
Djr 2. Maria 3. My
G15 2. Jonas 5. Jon Fredrik, Maria, Anders og Fabio
Hejr 2. Morten 3. Jonas 5. Anders, Maria og Fabio
G13 1. Jon Fredrik

BESTE KLUBB: B-72!

Det ble ikke så mye soving på oss untatt Maria og Sindre. Men alle var våkne nok til å vinne det meste. Turen til flyplassen gikk helt greit, og innsjekkinga gikk greit for de fleste. Fabio som skulle ta et annet fly hadde kokt om tidene så flyet hadde allerede gått når vi kom på flyplassen, og det var det siste flyet som gikk den dagen. Jonas og Morten, som gikk med han, måtte skynte seg for å rekke flyet vårt (som de akkurat rakk), så da stod Fabio alene. Når Fabio fant  ut at flyet hadde gått og at det var det siste flyet fikk han «litt» panikk. På en eller annen måte klarte Fabio på rekordtid å skaffe seg en billett til det flyet vi tok og komme seg inn på flyet få minutter før vi kjørte. Hadde han brukt litt lenger tid hadde han måtte overnatte og ta et fly dagen etter. Så jeg syns Fabio stod for den beste prestasjonen utenom bordtennis på turen til Bodø. Glade og «litt småtrøtte» fløy vi hjem med mange fine plasseringer og en haug med ranking poeng:)