Da har alle seks trollungene, undertegnede og trollet kommet trygt hjem fra Trollhättan. Men vi dro ikke tomhendt hjem!

Fredrik var så snill å kjøre oss og la oss campe på «hytta» deres i Strömstad for kvelden. Så etter at alle var ferdige på skolen på fredag satte vi nesa mot Sverige.

Etter overraskende få tissepauser var vi på plass i Strömstad sentrum for en matbit på Simons pizzeria. Takk for maten Fredrik!

Til alles store begeistring var godisbutikken like rundt hjørnet, der ble det et aldri så lite stopp, noen kjøpte mer enn andre….

Akkurat det stoppet var noe jeg kom til å angre på! Etter mye skrål, skriking, hopping fra senga og dansing senket endelig roen seg.

Lørdag morgen gjorde vi oss klare for en liten biltur til, GPSen viste at det kun ville ta sju timer til Trollhättan. Heldigvis brukte vi ikke like lang tid, (det viste seg i etterkant at jeg hadde klart å sette GPSen i sykkelmodus.)

Vel fremme i Älvhögsborg Arena, hvor turneringen ble spilt på 25 bord over to haller. Etter at alle godisposene var konfiskert var det klart for Flickor 12.

Bekkulf gikk hele veien til finalen, men måtte se seg slått av en svensk jente fra Uddevalla. Det ble to femte plasser på Nini og Nora. I Flickor 11 var fem av seks på pallen fra B-72, Rebekka slo Nora i finalen.

Se denne linken for mer detaljerte resultater: http://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_333360/cf_91986/Resultatlista%20komprimerad_%20färdigsp_%20klasser.PDF

Vi var godt fornøyd med innsatsen vår og er klare for en ny tur neste år!

Takk til Fredrik for kjøring og overnatting :)