B72 har virkelig slått fra seg under årets NM for yngre så langt. For første? gang har det også vært skikkelig stemning på tribunen, og 70-80 tilskuere sørget for skikkelig stemning under lørdagens siste kamper.

Fredag:
Gull, sølv og bronse i Piker 11 lag. Vi gratulerer Rebekka og Nini med seieren her, mens Sarah og Nora tok sølvet, og Mia og Kristin tok bronsen.
Jenter 15 med Sara, Maria og My tok bronse!

Det ble mange kamper da det er plasseringsspill denne dagen, så det var mange slitne ansik på spillermøtet på kvelden.

Lørdag:
Først var det Piker 11 dobbel. Sarah og Nora var best her og vant over Nini og Rebekka med 3-1 i finalen. Mia og Kristin tok bronse.
I Piker 13 ble det 5.plass til Rebekka, Nora og Sarah.

I mix dobbel ble det bronse på Eskild og Sara. Sara tok også bronse med Marie Hartveit, Heros i Piker 15 dobbel.

Så begynte det virkelig å bli liv i hallen, på den røde delen av tribunen…

Først skrur Rebekka på turboen i 11 mix dobbel sammen Fredrik Meringdal, og vinner finalen med 3-1!! NM gull nummer to til Bekkulf!!!

Så er det Adrian som slår på showtaktene i gutter 11 dobbel med Fredrik Meringdal! De er ille ute fra første stund, og ligger under 2-0 i kvarten. Gutta tar jerngrep og vinner kampen. I semien er motstanden enda tøffere, men igjen drar gutte i land en 3-2 seier. I finalen er motstanden så tøff den kan bli, men gutta hever seg enda ett hakk. Adrian spiller på hele registeret, og man kan trygt si at ingen er mer publikumsspiller enn Adrian! 3-2 seier i finalen, og gull nummer fire var i boks.

Men det stoppet ikke der. Nå var det tid for gutter 15 finale, hvor vi hadde Eskild med makker Erik Doval fra Heddal. Tribunekampen er i gang, men det blir tidlig klart at B72 med hjelp fra 2-3 fra Heddal tok hjem den. Eskild takker for støtten ved å skru på storspillet, og sammen med Erik vinner de 3-1, og dermed er gull nummer fem i boks!

Vi gratulerer alle medaljørene, i morgen er det nye muligheter!