Årets happening er over for denne gang, og på turneringens siste dag hadde vi som målsetning å ta med oss et gull til hjem…

I P11 så hadde vi mange som ønsket å vinne. Men denne gangen var det en liten jente fra Fokus som gikk til topps. Ingvild Lunden Helseth spilte en kanonturnering og slo Mia i finalen, Nini i semi og Rebekka i kvarten. I tillegg fikk Sarah 3.plass.

I G15R fikk Fabio 3.plass, og dermed sin første plassering i NM! Og det var i denne klassen turneringens største bombe smalt…

Erik Aamodt Knudsen har ikke vært på konkurransepartiet i B72 i mer enn 3 mnd. Men i første runde valgte han å skru på turboen og slo like godt ut toppseeda Salomonsen, Stord med 11-8 i avgjørende sett! Uten tvil helgens bombe sett med B72 øyne. Det ble tilslutt 9.plass på Erik.

I G11 kommer Adrian til kort etter en hard kamp mot tapende finalist Alexander Ødegaard, Jevnaker. Adrian var selvsagt skuffet, men gogutt som han er så var smilet på plass igjen etter en stund, og han tok jerngrep fra tribunen, og støttet sine lagkompiser! Vi trenere er stolte av deg Adrian!

I G15 så kom Eskild Jørgensen til finalen, men tapte dessverre for Erik Doval, Heddal. Doval har vært solid helt siden han kom tilbake fra skaden, og ikke tapt en eneste kamp i G15 i år.

Det så altså litt skralt ut når det kom til gullfangst, så vårt største håp i P15, Sara Berner, fikk klar beskjed… Vinn gull, eller gå hjem!

I pulja slår hun først en Fokusspiller (Caroline)..
I første runde slår hun en annen Fokusspiller (Carine)..
I kvarten så slår hun Fokusspiller nummer 3 (Mariann)..

Så var det semifinale mot Fokusspiller nummer 4! Sara havner under 1-2, men fighter seg igjennom kampen og er den tøffeste når det er jevnt. 3-2 seier over Stine…

Så var det finaletid mot Fokusspiller nummer 5.. Anna Grutle sto på andre siden av bordet. Omtrent før jeg hadde rukket å sette meg ned på stolen så har Sara harvet inn alt som er og leder 1-0 og 9-1! Anna kommer tilbake i tredje og fjerde settet, og det blir et avgjørende sett. Med støtte fra 40 B72ere på tribunen som lagde en utrolig stemning gikk Sara opp i 10-6 ledelse før Anna server seg til 10-8 og man kan føle at farken kommer smygende… Men Sara vil ha gull og føler at nok er nok, 11-8 og gullet er i boks, og bølgen er belønningen (samt at du fikk lov å sitte på hjem:)

En stor takk til alle fra B72 som har vært med på å gjøre dette til det desidert morsomste og mest minnerike NM for yngre vi trenere noen gang har vært med på! (Ray har vært med i 20år som spiller/trener). Vil også gratulere Heddal med et godt gjennomført NM, samt deres tre NM gull. Også erkerival Fokus skal takkes! De var med å lage kanonbra stemning på tribunen, og ikke minst skal de gratuleres for gode sportslige resultater. Fokus tok også hjem premien for beste jenteklubb. Den skal de få kamp om så fort som mulig :)

Vi håper flere klubber i Norge så den gode stemningen som var på tribunen og prøver å gjennskape den ved seinere anledninger.

Det kommer bilder når Raymond har fått gått igjennom kameraet sitt:)