Beste damespiller i NM!

Vi gratulerer med Sonja med sin første Kongepokal!

Det ble mye gull på Sonja i helgen. Med 4 av 4 mulige gull, og 0 tapte sett i singelspillet så beviste Sonja at hun er Norges desidert beste bordtennisspiller.

På søndag så hadde vi med 7 spillere i sluttspillet. Sara tapte 4-1 for Therese Andersen, Randesund, mens Marthe og Sonja vant sine kamper 4-0. I semifinalen så vant Sonja raskt og greit mot Therese, mens Marthe Nilsen skrudde på NM modus mot Marte Grutle, og vant 4-1. Dermed fikk coachene en velfortjent pause i finalen.

På herresiden så hadde vi med 4 stykker i 8dels finalene. Pål Francis slo Lars Rønneberg med 4-1, Raymond tapte 3-4 for Chiss Jonassen, Fokus, Frode taper 4-0 for Istvan og Eric tar seg også greit videre.

Pål henger delvis med mot Wang Bing men taper 4-0, Eric slår Espen etter å ha ligget under 1-3. I semi blir det stopp mot Istvan med 4-0.