Da var vi ferdig med spillingen på dag to. Sara Berner tok jerngrep og sørget for B72 sin tiende klasseseier da hun vant finalen i damer öppen med 3-1. Nå sitter vi på bussen på vei nordover, og satser på og være utenfor B72 hallen i halv tolv tida.

Vi gratulerer Morten med seieren i Herrer 5, Rebekka med seieren i Flickor 12, Victor med seieren i Veteran 35, samt Sara sin seier i Damer öppen! Med våre 10 klasseseiere utroper vi oss selv til beste klubb!Ellers merker vi oss at Maria Horgen slo Kristin Sandberg med 3-1 i kvarten i öppen. Eiker og Modum var også på plass, og sørget for at den norske troppen var ekstra stor.

En kort kommentar fra selvutnevnt sportslig leder; Steinar Nilsen:

Veeeeldig bra, til tider imponert, gleder meg stort til vår egen Mega Cup er så stor at vi kan holde på til halv elleve på kvelden.

En kort kommentar fra hovedtrener: Det er tydelig at samtlige spillere har fått et løft, kanskje med unntak av noen veteraner..