Da er vi på plass i hallene, Nini får ivrig prisen og er først klar for innslagning :)

Her følger rapport fra en knallbra første dag av Partillebospelen

Først vil vi takke Magnus Holm for at han gikk til finalen i lørdagens siste klasse, og en ekstra stor takk for at han sørget for at det ble fem sett med 12-10 i avgjørende. Vi var i hallen 07:45 om morran, og dro fra hallen 22:45 om kvelden.

Sara B ble gårsdagens B72er med 3 klasseseiere! Hun var ille ute i mange kamper, men rodde seieren i land i både DJ20, DJ17 og F15! Stort grattis!

En annen som har god grunn til å glise fra øre til øre er Bekkis! F11 og F13 ble vunnet, mens hun gikk til semi DJ17. Spesielt kvart i D17 kan Rebekka være stolt over.

Ellers kan vi rapportere om at Henrik og Steinar vant en kamp i familiedobbel, Kristin har satt nye rekord i å bruke tid på å knyte skolissene, Maria og Nora hadde hallens lengste sett (23-21), Nini dro rundt nett så ballen gikk tilbake i nettet på motstanderens side, Henrik var tøffere enn de fleste på Liseberg, Sarah osser høyest i hallen, vår bussjåfør lot seg rive helt med når B72erne spilte finalene, nordmennen holder sammen og coacher ikke mot hverandre, Bente har ikke spist neglene i nervøsitet enda og Elias kom 50 minutter forseint til sitt puljespill, men fikk allikevel spilt!

Mer snask kommer seinere.

LYKKE TIL I VM MARTHE OG ERIC!!!