Da var sesongens første klubbsamling over, og tilbakemeldingene etter 12 timers trening er gode. Marthe og Sindre har vært trenere, og vi har hatt besøk fra Jevnaker under samlingen, mens Chau har vært kjøkkensjef!
Først må vi rette en stor takk til Chau (mammaen til Nini og My) som lagde mat for alle 20 både lørdag og søndag. Spesielt Marthe ble så forelska i maten at hun inviterte seg hjem til Chau på middag resten av studietida :)

Samlingen startet på fredag ettermiddag med et pass, og to pass på lørdag og to søndag. Det ble tid til en del sikkerhetstrening, men også en time med kun serv og retur trening. De ferskeste spillerne fikk også kjørt endel kinatrening for og terpe grunnteknikk. Benjamin Overraa fra Jevnaker BTK var med som sparring hele helgen, og gikk seirende ut av turneringen vi hadde på søndag ettermiddag.

Vi tok også trefftesten på søndag. Kort fortalt går det ut på at man må treffe en flaske på ett forsøk. Av de 18 spillerne som var med så måtte 8 stykker klare det, ellers ble det 10 push ups x antall personer som var i fra. Det endte med totalhavari, kun 4 klarte det, og dermed 40 push ups som straff. Dog var spillerne harde og krevde rematch. Tilbudet fra Sindre var kvitt eller dobbelt, og at 7 stykker måtte treffe, noe som ble akseptert etter avstemning. Etter at 17 personer var ferdig hadde 6 stykker truffet, og alt var opp til Sarah, Sarah var 2 cm ifra og frelse folket, men det endte med havari, og alle fikk gleden av og ta 80 push ups. Ryktet har det til at mange kommer til og smygtrene intenst frem til neste samling. Spillernes sikreste kort var forøvrig Kristoffer og Petter som begge moste ned flaska 2 av 3 ganger!!!

Tilbakemeldingene var gode, og det virket som alle trivdes i hallen. Om det er ønskelig blir det flere slike samlinger fremover. Da håper vi at enda flere kan komme, og at enkelte som ikke fikk vært med denne gangen slipper unna svigemor sine klør ved neste korsvei :)