Da var første dag av RC1 unnagjort, og B72 spillerne kan si seg godt fornøyde. Men mest fornøyd av alle var nok Henrik Nilsen (8), som vant sin første bordtenniskamp og fikk premie. Henrik var raskt ute med å si at nå skulle han trene hver dag fremover. Det ble en lang dag for enkelte, men det var selvsagt ingen som klagde, og alle kom seg trygt hjem igjen, og de yngste gullvinnerne tok feiringen på Løvenstad for en bedre middag :)

Også Adrian spilte sine beste kamper i dag, og endte tilslutt opp med 3.plass i G13, etter å ha tapt en velspilt kamp i semien. My Hien vant vant damer junior uten å forbrenne alt for mange kalorier, vi gratulerer My med hennes første klasseseier! Victor ble neste klassevinner med finaleseier over klubbkompis Pekka i Herrer Veteran. Anders som har trent bra etter sommeren har fått betalt for det i form av fremgang, og kunne i dag innkassere sin første klasseseier etter å ha vunnet 3-2 i finalen mot Grini middels junior, vi gratulerer alle vinnerne!

Andre resultater vi merker oss:

Jonas slår Terje Frilseth

Anders slår Jim Vegard Solgård