Det har vært en travel B72 helg med seriespill i utlandet for mange av spillerne våre. Sonja, Marthe, Tom, Eric og Eskild har spilt seriespill i utlandet, og her er en kort oppsummering fra kampene dems…

Sonja har spilt i damenes eliteserie, laget tapte 6-3, Sonja vant 2 og tapte 1. Rapportene tilsier at ryggen ble verre og verre utover lagkampen, og med omlegging av spillesystemet fra 2 singler til 3 + dobbel, ble det tilslutt for mye.

Marthe har spilt i Tyskland, og de startet med 8-3 seier. Marthe vant sin debutkamp med 3-2, mens det ble tap i kamp to med 3-0. Motstanderen der var reserven til A-laget som til daglig spiller i Bundesligaen, som er Europas tøffeste liga. I tillegg ble det seier i dobbelkampen.

Tom har spilt for Sødra Vi IF, og Sødra vi fikk det tøft direkte. To tap, 8-3 og 8-5. Tom står med 4-2 i kvote i singel, 1-1 i dobbel.

Eskild har spilt for Patille BTK, og har gjort sine saker riktig bra i helgen. Laget vant 8-3 og 8-1, og Eskild har 4-0 i singelkvote, og 2-0 i dobbelkvote. Dobbelpartner er tidligere B72er, Kristoffer Hellerud.

Eric spiller for Ängby, og fikk en tøff start. 0-6 tap mot Rekord i første kamp. Direkte bedre ble det ikke i neste kamp. 4-6 tap mot BTK Enig, og dermed ingen drømmestart for Eric sin svenske klubb. 0-4 i singel og 0-1 i dobbel.

Sara spilte ikke i helgen for sin svenske klubb siden hun holder på å bygge seg opp fra skade.