Årets høydepunkt, NM for yngre (født 1996-2001) avholdes på Stord, 23-25 mars 2012. Her kommer all info, merk påmeldingsfrist og betalingsfrist.

Påmelding til årets happening, NM for yngre på Stord 22-25 mars 2012!

Årets happening for alle yngre (og foreldre?) nærmer seg med stormskritt. Sesongens NM for yngre går denne gangen på vestlandet, nærmere bestemt på Stord.

Vi kommer til å reise med buss torsdag 22.mars fra B72 hallen 13:00. Så blir det lagspill på fredagen, dobbel og singelspill på lørdagen, mens søndagen avsluttes med å krone Norgesmester i mesterskapsklassene i singel. Avreise blir i 17 tida på søndagen.

Ved forrige NM var B72 største tropp, og vi vant NM gull i totalt 5 klasser! Vi hadde også den største og desidert beste fanklubben på tribunen!

Overnatting kommer til å skje på Stord Hotell. Vi har allerede reservert 40 plasser, og ved stor pågang kan dette økes, men vi må være raske. Derfor er det satt en kort påmeldingsfrist. 11.november er fristen for å melde seg på.

Depositum på 500kr per person skal innbetales samtidig med påmeldingen.

Om det er enkelte foreldre som ikke har anledning til å bli med bussen pga jobb og lignende så håper vi disse kan komme etter med alternativ transport. Dog anbefaler vi at dette sjekkes opp raskt, flyprisene er allerede høye, og man må regne med minst 1500kr per pers bare i reisevei.

For spillerne blir det en egenandel på totalt 1500kr. Dette dekker reise, overnatting, påmelding, frokost og lunch i hallen. Det eneste man trenger å ta med penger til er middag på kveldene.

Selv om det er et NM kommer vi til å satse på en sosial faktor i bussen samt på kveldene. Men siden det er et NM håper vi at alle tar ekstra grep når det kommer til treningen, og trener ekstra mye frem til det.

Når det kommer til alle spørsmål rundt rominndeling, hvem man spiller på lag og dobbel med så er det noe trenerne sammen kommer til å sette opp etter juletider når man ser hvem som har hatt best utvikling. Men i all hovedsak så kommer lagene til å sove på rom sammen for å styrke lagfølelsen, det er mest sosialt for spillerne og bo med vennene sine, samt at da har trenerne mest kontroll på hva som foregår på kveldstid.

Til foreldre: Vi håper så mange som mulig blir med på bussturen og NM for yngre. Så ta fri fra jobben, ta med familien og meld dere på skjemaet under, vi ordner hotell i gangavstand til hallen (300 meter), med butikk 50 meter unna.