I oktober har 578 spillere spilt aktivt og 2533 kamper er blitt registrert på rankingsystemet!

38 personer har deltatt i oktober og til sammen 387 kamper er spilt av B-72 spillere. Noen har spilt mange kamper, mens andre har spilt litt færre.
Vi trekker ut noen som har spilt veldig godt og sanket masser av rankingpoeng denne måneden.

Topp 10

10. Kevin Berget spilte godt både i 4. divisjon og NC1, høyest ranket seier var mot Moammar Hassan og 49p+ på rankingen totalt.

9. Sara Berner spilte best i Dameserien mot Jessica Stensby og sanket totalt 55p+ på rankingen.

8. Maria Linea Horgen har spilt godt denne måneden, men den desidert beste kampen hun spilte var mot Ida Høimyr, en overbevisende 3-0 seier og totalt 60p+ denne måneden.

7. Sven Wertebach debuterte i B-72 drakta, og det med stil! Ikke et eneste tap i 4. divisjon og 61p+ denne måneden.

6. Eskild Jørgensen slo både Gaute Grov og Vegard Sandberg denne måneden, noe som er med på hele 64p+ på rankingen.

5. Morten Trengereid spilte godt under NC1 før han dro til Romania, slo Jonas Myklebust. Ellers vunnet det som er av 4. divisjonskamper, med unntak av en. 67p+ totalt på rankingen denne måneden.

4. Fabio Zorza har gått jevnt og trutt oppover på rankingen, men har gjort det rimelig godt denne måneden. Toppet det hele med å slå Per Liland Hartveit komfortabelt under NC1. Dette er med på å gi 74p+ denne måneden.

3. Erik Aamodt Knudsen slo Piraphon Buhom denne måneden. Og opp totalt 75p+ denne måneden

2. Jonas Flåøien slo Per Harald Mykland denne måneden. Ellers ubeseiret i 4. divisjon og tjent 85p+ denne måneden.

1. Nora Bagner Nilsen er månedens rankingklatrer! Debutert i Dameserien, 2. plass i 4. divisjon med B-72 6 og mange gode kamper ellers i oktober. Hele 130p+ er nok til Tittelen månedens rankingklatrer! Bra Nora!!

Og på spørsmål om hvem Morten var mest fornøyd med å slå i oktober svarte han: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmæææhja

Skrevet av: Jonas Flåøien