Og gjett hvem som tar juleferie på tabelltopp…

B72 2 startet med et 6-1 tap mot serietoer Moflata BTK. Maria vant 14-12 i avgjørende etter en vellykket time out på 8-9 i avgjørende mot Louise Westman som har 1900p på rankingen. My Hien og Rebekka tapte i avgjørende mot Jessica Stensby som har 1965,5p, så vi får nesten si oss semi-fornøyd på tross av tap.

I neste runde så var førstelaget på plass og slo Bjørndal 6-0 på noe som må ha vært ny tidsrekord for en lagkamp. Ingen tapte sett sier sitt. I mens så spilte andrelaget mot Notodden. Rebekka drepte all spenning i kampen i første runde med 3-0 seier, og det ble tilslutt 6-1 seier etter at andrelaget endelig vant en dobbelkamp :)

I siste runde var det toppkamp mellom B72 og Eiker BTK. Sonja taper kun 6 baller mot Ilka, og Tess taper kun 14 mot Kristin. Så blir det vanskeligere.. Sara får problemer med Sara Staberg sin spillestil og går på 3-0 tap. Tess ligger under 1-0 og 9-5 mot Ilka som styrer kampen. Så tar Tess jerngrep, snur settet, lader opp i tredje settet for så å tømme seg helt i fjerde og femte sett. Tess sin beste kamp i din nye drakta hennes, 11-5 i avgjørende. 3-1 ledelse, noe vi var meget godt fornøyd med. Sonja er så sikker mot Sara Staberg, mens Sara og Kristin har en skikkelig køllekamp:) Kristin spiller bra, Sara nervøst, og det blir avgjørende sett før Sara får stilt inn fh slegga. Når den var stilt inn ble det overkjøring i siste sett, 11-5 seier. 5-1 ledelse før Sonja og Tess spiller en sikker dobbelkamp og vinner komfortablet 3-0 mot Ilka og Sara.

B72 leder dermed dameserien med 12 poeng og matchkvote 36-9, foran Moflata som har 9 poeng og matchkvote 31-15. B72 2 ligger på 7 pass, på samme poengsum som Fokus og et poeng foran tabelljumbo Notodden.

Nå blir det en tre måneders treningspause frem til neste samlehelg. Vi går for gull i 2012!!