I anledning 40-års jubileet så kommer vi til publisere bilder og annet fra klubben historie. Det første innlegget er hentet fra klubbavisa som kom ut på midten av 90-tallet  og ble redigert av Frode Grini. Klubbavisa het Blikk.

Logoen til klubbavisa Blikk

Blikk var ikke den første klubbavisa til B-72, tidligere hadde avisen PingPong Posten eksistert og dersom noen har liggende et eksemplar eller flere av denne så ønsker vi oss en kopi.

Dagens historiske tilbakeblikk ble skrevet av Reidun Haugen (mor til Jon Olav  og farmor til Jonathan). Familien Haugen var svært viktig for klubben allerede på 70-tallet og familiemedlemmene har hatt mange oppgaver både i klubb- og forbundsregi opp gjennom årene. I innlegget «Det var en gang… -noen tanker i tiden» får vi litt klubbhistorie (blant annet om viktigheten til de gule og røde draktene våre) + noen tanker om smått og stort som også er relevant i dag og som ikke minst peker på at det sosiale ofte er vel så viktig som det sportslige, i hvertfall på sikt.

Klubbsupporternes navn «Klapperslangene fra Lørenskog» bør vi kanskje prøve å få liv i igjen – noen som tar grep på stevnene ut over vinteren/våren?

Det var en gang