I helgen har det vært spill på mange fronter, Harstad, Tyskland, Lørenskog og Charlottenberg er steder der B72ere har spilt kamper  i helgen, samt at det er har vært forbundssamling for jenter på Fornebu. Det har blitt en del gull, samt en rekke gode enkeltprestasjoner, noe som lover godt for de viktige turneringene som kommer fremover nå.

Vi starter i nord der Maja Haugen Gjelle i kjent stil har herja med nordleninger. Det ble gull i jenter 13, gutter 15, gutter 16, samt bronse i herrer eldre junior, herrer dobbel og herrer a! Vi gratulerer med økt premiesamling, ikke lenge til Maja er sørpå igjen og klar for Topp8!

Vi holder oss i Norge der det har vært hjemmekamper i eliteserien. Lørenskog tok sin første seier mot storebror B72. Dermed er det fornyet spenning i bunnen av eliteserien. Det foregår for tiden store diskusjoner om det er bra med 75% utlendinger i eliteserien, noe vi i B72 følger med stor spenning.

Så en liten snartur innom Fornebu der det har vært forbundssamling for jenter. Fra B72 var Sara, Sarah, Nini, Nora, Rebekka, Maja og Maria tatt ut. Rebekka måtte melde forfall pga skulderskade, mens Maja måtte være hjemme denne gangen pga turnering i hjembyen Harstad.

Så drar vi østover til RC i Charlottenberg. Det ble 5 klasseseiere, to til Frode i herrer veteran og herrer åpen. Begge gangene så var det ren B72 finale da Victor Horgen sto på andre sida.
Kristin slo klubbvenninne Frøydis 13-11 i avgjørende sett i puljefinalen i Piker 13.

Katarina økte gullsamlingen sin med ytterligere to gull. Dagens første gull var kanskje helgens bombe? I semifinalen møtte hun 3 år eldre Emma fra Harestua. 11-3 tap i første sett og alle tenkte at dette ble kort prosess. Men Katarina tryllet frem snabbserven og kjempet seg tilbake i kampen. Det ble superjevn, og på stillingen 13-12 tok vi time out. Katarina sa hun skulle serve snabbserv, og så trykke backhand ut over sidelinja. Som sagt så gjort, og finalebilletten var i boks. Finalen ble 3-0 seier over venninne Thea Shultz fra Oppegård.

 

I jenter 9 så var det igjen jevn, og helgens høydepunkt meg som trener var kanskje når Katarina lå under 2-1 og 8-5. Da tar frøken snupp selv time-out for å spørre om hva hun skulle gjøre for å vinne. 6 poeng på rappen, avgjørende sett og nytt gull var i boks.

Ellers var det mange andre gode prestasjoner. Morten tar 3.plass i junior, Morten og Jonas til kvart i B, Anne Sofie og Markus som helt ferske vinner kamper, samt at de utnytter vært eneste ledige sekund til å spille, Josef hesta backhand over hele bordet, Henrik tok sin første 3.plass i 9års klassen, comeback av Jostein Dalen samt at nubbene til Steinar fungerte!!

Så blir siste stop Tyskland der Marthe har vært og spilt seriespill. Laget vant 8-2, Marthe bidro med 2 singelseiere, noe som lover godt frem mot senior NM.

Mye bra i helgen, nå er det kun hard trening som gjelder fremover til neste RC, samt NM og topp 8!