Lørdag 14. januar feiret vi B-72s 40 år i norsk bordtennis. Det var spesielt hyggelig å se at flere av de som var aktive i B-72 de første åra kom. Mange hadde et hyggelig gjensyn med Odd, Geirr og Morten Gustavsen, og mange traff dem for første gang. Hyggelig var det også at flere av de som nylig har fylt 18 dukket opp. Dette håper vi blir en tradisjon! Toastmaster Steinar gjorde en strålende jobb, som vanlig, noe som førte til at vi fikk taler fra mange uventede hold. Utpå natta fant også den tradisjonelle double-turneringen sted, som vanlig stort sett sammensatt av en som kan spille bordtennis og en som kanskje slett ikke kan..

Vi utnevnte også et nytt æresmedlem. Svenn-Erik Nordby fikk den æren for sin store innsats da vi i 1988 fikk vår egen hall. Nordby var den gang trener i klubben. At vi fikk hallen  er svært viktig for at vi i dag er en av Norges største bordtennisklubber, og vi mener vi har Norges beste trenningshall!

Se bilder som ble vist under festen