I helgen dro 8 spillere fra B-72 til Bodø for å delta på Handelsbanken Havørna Cup 2012. Og her kommer et lite referat om hvordan det gikk med de forskjellige:
Kristin: Hadde ingen problemer med P13 og vant den rimelig greit. Spilte mange gode kamper og sikret seg 126p på rankingen!

Maria: Kapret en fin 3. plass med Jonas i Hdbl. 2. plass i HJ og 2 fine 9.plasser i Herrer A og Herrer Elite.

Sindre: Vant alle sine kamper enkelt og uten noen problemer, 3 nye flotte pokaler i premieskapet hjemme + et kamera for å ta bilder av premiene etterpå, vel fortjent! :)

Nora: Fikk 3. plass i G15dbl sammen med Kristin. Hun fikk også med seg en flott 5. plass i G15.

Sarah: Klinket til med seier i G14 og G13. I G15dbl tapte hun dessverre finalen sammen med Maja.

Maja: 2. plass i G15dbl med Sarah. Ellers en 2. plass i G14 og en fin 3. plass i G15.

Steinar: Spilte seg til en 2. plass i Herrer Elite, i semifinalen slo han Simon Andreassen fra Narvik BTK. Men i finalen ble Sindre for sterk. Ellers vant han Hdbl sammen med Sindre, 2. plass i Veteran 35. PS: Steinar ønsket å møte Jonas denne helgen, det gjorde han også. :)

Jonas: Seier i HC og HEJ. Spilte seg til finalen i Havørna Åpen og Herrer A, etter å ha slått Steinar i semifinalen i begge klassene, 3-2 og nettrull på matcballen. I kamp nr. 2 mot Steinar varter han opp med en kantball på matchballen. Deilig! Ellers spiller han godt og slår Simon Andreassen to ganger.

Stevnet var veldig bra gjennomført, noe forsinket på lørdagen, men det merket vi ikke noe til. Det ble spilt på 26 bord i hele hallen. I kantinen var det godt utvalg av mat og drikke, ekstra stort pluss at de kunne ta i mot bankkort.

Små minuser fra min side: Altfor lave barrikader og for få, slik at det ble mye bryt i kampene. Og kanskje det burde blitt prioritert pengepremie i HÅ, HA og HC?

Vi takker for en veldig bra helg. Neste år stiller vi med enda fler og forsvarer tittelen Beste klubb!

Jonas