Anders er med Janne og en skandinavisk tropp til Bistrita, Romania, der hvor B72 reiste med en større tropp tidligere i sesongen. Der trener Anders side om side med det rumenske landslaget, og Anders har sendt oss et lite reisebrev fra Draculaland.
Jeg og janne reiste fra gardermoen litt over kl 18 på mandag. Vi dro med moflata folket som stilte med Anders Haukedalen, Jonas Skog, Adrian Norén, Erlend Rogstad, Øyvind Rogstad og sist men ikke minst Øystein Pettersen. Etter en to og halv times flyreise til munchen møtte vi de andre nordiske: 7 danske og 4 svenske jenter, pluss en dansk trener. Deretter tok vi flyet til Romania og landet ca halv 1 på natta. Deretter var det bare en busstur på 1 og en halv time før vi var fremme i Bistrita, der vi kom frem ca halv 3 på natta. Dagen etter var det bare å stå opp halv ni og spise frokost og trene. Vi trener ca 6 timer bordtennis hver dag i tillegg til 3,2 km løping på løpebane. Vi går rundt små støle stort sett hele tiden, men vi klarer å henge fint med for det. Janne har dessverre vært syk de siste dagene, men i dag kom han opp på beina og ut av rommet igjen. Vi har blitt ganske godt kjent med de andre nordiske på tross av noen missforståelser med språk.