Jonas, Morten, Fabio og jeg (anders) dro fredag kveld til Narvik der vi skulle delta på Nordkraftloopen.

Vi overnattet hos Sander Romstad. På lørdagen spilte vi Herrer eldre junior, herrer elite og herrer double. I eldre junior var Jonas den eneste av oss som var seeda og han vant pulja si ganske greit. Morten slo førsteseeda i pulja si (Jinyang Yu)og gikk da også videre som ener. Fabio slo 4. seeda (Egil Johansen) i sin første kamp, men tapte en annen kamp og gikk ikke videre på sett. I min første kamp tapte jeg for Eirik Husveg, men slo Andreas Wiik og Sander etter på og gikk dermed videre på sett. Etter pulje var det kvartfinale. Her røyk Jonas for Jinyang, jeg røyk for Egil og Morten gikk videre til semi etter seier mot Pontus Nordstrøm. I semien røyk Morten mot Andreas Wiik.
Neste var elite der røyk både jeg og Fabio i pulja. I 8.dels finale slo Morten, Andreas Wiik.Ii kvarten slo han ut Jonas, men i semien måtte han se seg tapt mot første seeda Eirik Steinnes. I Double røyk begge parene våre ut i første runde.
Søndag var det herrer C, herrer junior og herrer åpen som ble spilt. Her røyk Fabio i pulja, Morten gikk videre fra pulja, men røyk ut i første runde. Jeg gikk videre fra pulja som 1. selv etter å ha tapt en kamp, og slo Eirik Husveg i første runde. I kvarten røyk jeg ut mot Dagfinn Kristiansen. I junior gikk alle videre fra pulja, Fabio røyk ut i kvarten, Morten slo Magne Skytte i semien og kom til finalen. Jeg møtte Jonas i semien der jeg vant 3-1 og skulle møte Morten i finalen. I herrer åpen var det cup spill, både jeg og Fabio røyk ut tidlig. Jonas kom til en kvart finale der han tapte for Jinyang, Morten slo Bjørn Idar lillevoll i kvart finalen og Jinyang i semien. I Finalen skulle han møte første seeda Eirik Steinnes. Finalene i Junior og i Åpen ble dessverre avlyst fordi vi måtte rekke flybussen. Pengepremiene ble delt og man kan vel si at det ble delt førsteplass i begge klasser.

Alt i alt gikk ikke turen helt som forventa, vi hadde håpet på litt flere og bedre plasseringer, men Morten spilte klart best og gjennomførte en veldig bra turnering. Vi fikk tilsammen 6 pallplasseringer: 3 3.plasser og 3 delte første plasser.