B72 satser på å reise på en god del flere turneringer i Sverige enn foregående sesonger. I den anledningen så blir det litt opp til foreldrene selv å reise med ungene ettersom det ikke kommer til å være med klubbsponset lagleder på alle turneringene. På de turneringene hvor vi stiller med lagleder (først og fremst GP turneringene) så blir det uttak til de enkelte turneringene. Man får da forespørsel om man vil være med, vil man ikke/svarer ikke så går plassen videre til neste på lista. Jeg er usikker på hvor mange andre av trenerne som kan stille opp på turneringer i sesongene som kommer, så kan ikke love at alle blir tatt ut, men av de som satser mest skal vi prøve å gi et så bra tilbud som mulig. De som ønsker å satse litt mindre/ spille for det sosiale, får da heller tilbud om å reise på B turneringer i Sverge som jeg anser som bedre egnet for disse spillerne. GP kan tross alt være rimelig brutalt for enkelte.

Første turnering det blir uttak til er GP Halmstad som er første helgen i september.