Frode har skrevet reisebrev fra gamlissenes tur til Stockholm:

 B-72 stilte med en tropp på ni mann i årets Veteran-VM – som gikk av stabelen i Globen i Stockholm: Tom (50) kombinerte med TTEX-jobb og Janne (50) var på tur sammen med gamle svenske venner. Vi syv andre dro i rimelig samlet flokk: Eivind, Victor, Roy, Steinar og Frode i 40, Jon Olav og Harry i 50.
>
> Med over 3500 deltakere, fortoner Mega-Cup seg som et lite kjellerstevne. Men man brukte Globen og to side-haller og hadde 133 bord til disposisjon, så arrangementet gikk flott, svenskene fikk det til!
>
> Kort sportslig oppsummering: I 40 vant Frode og Victor pulja, Eivind kom på andreplass – disse tre gikk dermed videre. Steinar og Roy ble henvist til trøsteturneringen. I 50 gikk Harry og Tom videre, mens Jon Olav og Janne måtte trøstes. I sluttspillet røyk Frode ut mot en habil svenske i 2. runde, mens Victor slo både en inder og tysker før han tapte i en jevn kamp mot en svenske i 4. runde. Eivind vant ganske greit både 1., 2. og 3. runde, og i fjerde stod han for stevnets sportslige høydepunkt for B-72 ved å slå en bra svenske i 4. runde, 12-10 i femte. Som dere ser på bildet gikk han ned i knestående og takket høyere makter etter seieren. Tapte deretter greit for en gammel dansk landslagsspiller, men havnet altså blant de beste 32 av 600 deltakere i klassen! Tom røk ut med en gang i 50 for en sikker russer, mens Harry måtte lemna w.o.
>
> I double vant Victor og Frode sin pulje, mens Eivind og Steinar røk ut etter å ha hatt matchball til å gå videre (og gikk til minikvarten i trøsteturneringen)! Harry og JO gikk også videre, men også der måtte Harry lemna w.o. Roy spilte double med en japaner med heftig ossing, men de måtte gi tapt i pulja. Frode og Victor vant så både 2. og 3. runde mot tyske par, men tapte 3-1 for polakker i 4. runde. Men beste 32 på de også.
>
> Så da er det bare å sikte mot EM i Bremen om ett år – om våre slitne kropper holder …