I helgen har Ilka, Eskild og Maria tatt turen til Halmstad og spilt GP. GP er den svenske utgaven av NC, dog med litt høyere nivå. En markant forskjell er at alle kampene er bord og tidsfestet, dermed slipper man overdreven bruk av mikrofon og høytalere. Det er også cupspill i alle klasser.

I en slik turnering er det ingen «walk over» seiere, så man må komme godt forberedt om man ønsker gode resultater. Etter helgen er vi fornøyd, Maria fikk femte plass i damer junior, mens Eskild kapret bronsen i junior. Ilka plukket med seg gullet i Flickor 14 etter stødige seiere hele veien! Vi gratulerer Ilka med seieren, bare å jobbe på fremover nå så det blir flere og større seiere!

NB: Under helgens spill så vi en ung gutt fra Växjö som er født i år 2002. Nivå? Ca 2000 poeng på den norske rankingen ville han hatt. Hvordan skal vi få frem slike spillere??