Steinar, Victor og Liv tok i helgen med seg egne og innlånte unger til Karlstad for å teste nivået i svensk bordtennis. De som spilte var Maria, My, Sarah, Nora, Kristin, Anders og Jonas, i tillegg til Steinar og Victor selv.

Mange av klassene var rene cupklasser, så her gjaldt det å være skjerpa fra første stund. Det er ingen tvil om at dette ble jentenes helg, med 3 klasseseire og flere andre gode resultat. Det begynte bra allerede fra første klasse på lørdag, alle jentene vant åpningskampen i hhv flickor 13 og damer junior 17. Det endte med seier til Nora i 13 og Maria i 17. Sarah tok sølv, mens My og Kristin fikk hver sin 5. plass.

Søndag var det puljespill i flickor 14 og damer elite for jentenes del. Alle «små»-jentene vant sine puljer og slo hver sin seeda spiller.  Til slutt var det Kristin som vant klassen og med det sto for helgens største B72-bombe. Sarah og Nora delte 3. plassen. Maria spilte solid i damer elite, gikk videre fra pulja og endte på en sterk 3. plass.

Alt i alt en helg hvor jentene har fått møte mye ny motstand og klart seg meget bra. Guttene har spilt bra enkeltkamper og vi regner med at de har fått inspirasjon til å jobbe videre.

Resultatliste finner du her