En 3-dagers maratonøkt i Lørenskoghallen er over.
Sportslig sett så ble det 3 gull, 3 sølv og 9 bronsemedaljer.
Vi gratulerer Gullvinnerne Sara Berner (mixdouble), Eskild Jørgensen (junior double) og Magnus Bolstad Holm (Eldre junior double).
Sølvmedaljevinnerne var: Damelag 1 (Sara, Ilka Doval, Maria Horgen, My Hien Do Vo), Eskild (herrer junior) og Sara og Maria i damer junior double.
Disse fikk med seg en NM bronse eller flere:
Herrerlag 1 (Eskild, Adrian Wetzel, Anders Brennhagen, Jonas Flåøien), Damelag 2 (Rebekka Carlsen og Nora Bagner Nilsen), Eskild og Ilka i mixdouble, Sara i damer junior, Nora i damer eldre junior, Eskild i herrer eldre junior, Ilka og Rebekka i damer junior double, Kristin Nordhelle og Frøydis Jørgensen i damer eldre junior double, Sara og Maria også i damer eldre junior double.
Gratulerer til alle medaljører!
 
Det ble en lang økt for oss som arrangørklubb. Mange har lagt ned en formidabel jobb i sekretariat, kantine, som dommer og coach og mye diverse! Takk til alle som har bidratt! Og takk for alle hyggelige tilbakemeldinger fra andre klubber!