B-72 eliteserielag har denne sesongen bestått av Eric Berner, Eskild Jørgensen, Anton Åkeson, Soumyajit Ghosh og He Hajin. De oppnådde en sluttspillplass og tapte i går semifinalen mot Volda og Ørsta Bordtennisklubb. Vi gratulerer gutta med en tredjeplass.

B-72 har vært en fast klubb i eliteserien i norsk bordtennis og vi har mange sesonger hatt flere lag i elitserien. Både Lørenskog og Kurland har vært i eliteserien som B-72s farmerlag.

De siste sesongen har antall utenlendinger i norsk eliteserie økt veldig. Dette har økt nivået, men også kostnadene. B-72s styre har besluttet at det ikke er riktig bruk av våre penger nå.  Vi ønsker i stedet å bruke penger på trenerkrefter for våre yngre, satsende spillere, samt på rekruttering av neste generasjon spillere. Vi har derfor idag underrettet NBTF om at vi ikke kommer til å ha lag i eliteserien neste sesong.

 

Vi har som mål å komme tilbake til norsk eliteserie med et lag bestående av bare egne spillere innenfor rimelig tid.