Torsdag 21 mars reste Sara Berner, Adrian Wetzel och Frøydis Jørgensen till Rumänien før att spela Bistrita Cup.

 

Frøydis, Sara, Michaela Steff (värds 3 a før ca 10 år), og Adrian

Frøydis, Sara, Michaela Steff (värds 3 a før ca 10 år), og AdrianDet var 11 nationer som ställde opp i denna ungdomstävling som hadde ett starkt startfält. På fredagen var det lagspel alla 3 hadde var sin spelare från Bistrita klubben att spela med. Bäst gick det før Sara som gick helt till semifinal tillsammans med Bernadette Szocs.

Bernadette Szocs europa nr 1 og Sara

Bernadette Szocs europa nr 1 og Sara

På Lørdagen var de poolspel i singel. Sara gick vidare ur sin pool som 1 a  och spelade slutspel på søndagen det blev førlust i ¼ finalen mot en jente från Ukraina med 3-0. Vann juniorklassen gjorde inte oväntat Bernadette Szocs.

På måndagen startade det vi ett påskläger med alla spelarna från Bistrita under de 8 dagar som vi tränade där gjorde vi 16 pass/ 39 timmar. B-72 spelarna hängde bra med i träningen tycker jag. Tränare på samlingen var Michaela Steff som under sin karriär var rankad som nr 3 i världen i børjan på 2000 talet. Hon har precis børjat sin tränar karriär i Bistrita centret tillsammans med Cristian Podar bildar de ett bra team.

Vecka 40 åker vi till Bistrita igen. Bara att høra av sig till Jan Berner før info och om plats. jan.berner@bordtennis.no