Jonas har skrevet et langt og flott innlegg om helgens topp8!

Se Sportsmagasinets reportasje fra Topp 8 

Topp 8 er en turnering der de 8 beste i hver sin klasse gjennom 3 Norges Cup’er er kvalifisert. B-72 har i år 1 i Herrer Elite, 3 i Damer Elite, 2 i Herrer Junior, 2 i Damer Junior, 1 i Piker 15, 1 i Gutter 13 og hele 6 spillere i Piker 13. Altså 16 spillere våre 3 coacher; Steinar, Anton og Sindre skal få råde over.

Herrer Elite:

ericEric Berner har spilt bordtennis i 18 år og er spilleren som skal representere B-72 i Eliteklassen, han har 2823p på rankingen og er ranket som nr. 7 i Norge på Herrer Senior-rankingen. Eric sier selv at målsetning er å havne på pallen i årets Topp 8 turnering.

Damer Elite:

mariaMaria Horgen har spilt bordtennis i 3,5 år, og selv om hun er siste års Junior, er hun kvalifisert for å spille årets Eliteklasse! Hun har 1864p på rankingen og er ranket som nr. 10 på Damer Senior-rankingen. Selv satser Maria på en plass innenfor de 5 beste i årets turnering.

 

bridaSonja Obradovic er 23 år gammel, og kommer opprinnelig fra Bosnia. Sonja har 2327,5p på rankingen og er ranket som nr. 1 i Norge på damesiden. Takler hun presset som forhåndsfavoritt denne helgen?

 

ilkaIlka Doval er 15 år og kommer opprinnelig fra bordtennisklubben Heddal BTK. Dette er hennes aller første år i B-72-drakta. Hun har spilt bordtennis siden hun var 6 år gammel. Ilka har 1847,5p på rankingen og er ranket som nr. 12 i Damer Senior.

 

Herrer Junior:

andersAnders Brennhagen har spilt bordtennis i 4,5 år og er blant de i B-72 som trener aller mest, han har fått lønn for strevet og er med det kvalifisert for Herrer Junior! Han har 1708p på rankingen og er ranket som nr. 33 i Herrer Junior. Selv satser Anders på en plassering blant de 5 beste. Det skal bli spennende å følge Anders videre i helgen, og se om han lykkes med den ambisiøse målsetningen!

jonas Jonas Flåøien har spilt bordtennis i 4,5 år. Han har 1587,5p på rankingen og ranket som nr. 50 i Herrer Junior. Han ble egentlig ringt inn som superreserve til helgens Topp 8, men han regner med å bite godt i fra seg, og lover jevne og harde oppgjør!

Damer Junior:

myMy Hien har spilt bordtennis i 5 år. Hun har 1445p på rankingen og er ranket som nr. 20 i Damer Junior! Kan hun gå hele veien og vinne Damer Junior i år?

asAnne Sophie Kalvatn (til høyre) har bare spilt bordtennis i 1,5 år. Likevel har hun kvalifisert seg til Damer Junior, sterkt! Hun har 1167p på rankingen og er ranket som nr. 30 i Damer Junior. Da B-72 spør 13-åringen om hva som er målsetningen denne helgen svarer hun kontant: Å vinne så klart! :D

Piker 15:

frøydisFrøydis Jørgensen (høyre) er den som skal representere B-72 i 15-årsklassen. Hun har spilt bordtennis i 4 år. Hun har 1469,5p på rankingen og er ranket som nr. 10 i P15. Hun har som mål å vinne P15. Vi ønsker henne lykke til!

 

 

Gutter 13: 

adrianAdrian Evensen Wetzel er gutten som skal representere B-72 i G13. Han har spilt bordtennis i 5 år. Han har 1915,5p på rankingen og er ranket som nr. 4 i G13.

 

Piker 13:

rebekkaRebekka Carlsen har spilt bordtennis i 5 år. Og har den siste tiden vært tatt ut til å representere landslaget. Hun har 1795,5p på rankingen og er ranket som nr. 1 i 13-årsklassen!

 

 

noraNora Bagner Nilsen (høyre) har spilt bordtennis i 6 år og har også i likhet med Rebekka fått litt utenlandsk erfaring med det norske flagget på brystet den seneste tiden. Steinar Nilsen (veteran i klubben) er faren hennes og hun har også en lillebror (Henrik) som spiller bordtennis. Hun har 1758p på rankingen og ligger med det hakk i hæl med klubbvenninne Rebekka i P13 på en 2. plass.

sarahSarah Marie Horgen (venstre) er også en av kandidatene til å stikke av med gullet i piker 13. Victor Horgen (veteran i klubben) er faren til Sarah, hun har også en storesøster (Maria Horgen) som spiller. Hun har spilt bordtennis i 4 år og har 1697p på rankingen og ligger på en 4. plass i P13.

 

 

Krkristinistin Sæther Nordhelle har tatt et stort steg i årets sesong. Hun byttet ut backhandgummien med lange nubber som har gitt store resultat med blant annet en 1. plass i Solstaträffen i Sverige 2012. Hun har 1449,5p på rankingen og er nr. 6 i P13.

niniNini Do Vo er lillesøstra til My, hun har spilt bordtennis i 5,5 år. Hun ble blant annet årets beste B-72’er i Dameserien. Med imponerende 15-3 i kvote! Hun har 1603p på rankingen, og ligger med det på en 5. plass i P13.

majaMaja Haugen Gjelle flyttet fra Harstad til Lørenskog for å satse mer på bordtennis. Hun bor nå 3 minutter unna hallen! Maja Spilte før for Kanebogen BTK, der hennes far, Roar Gjelle, var leder. Nå er hun i hvert fall hos oss, og det er vi veldig glad for! Maja har 1438,5p på rankingen, og ligger på en 5. plass i P13.

pall

GULT ER KULT: B-72-jentene tar storeslem i P13 under årets NM for Yngre, skjer det samme på Topp 8 i Lillehammer? Vi får vente og se i spenning!

klubb


HELE 16 SPILLERE PÅ TOPP 8: Mange av disse spillerne kommer til å spille denne helgen.