Då NM før yngre spelades hadde Sara Berner taget sig till Paris før att vara med i St Denis 2 a lag som håller på att kvala opp till Pro B ( den fjerde høgsta serien) Lucian Filimon som är tränare i klubben och också spelat en del matcher før Laksevåg denna säsongen hadde bjudet in Sara før att vara med och hjälpa klubben.

Sara och storbror Eric ( som också var medbjuden)  reste ned på torsdagen och de blev hämtade på Charles De Gaulle, efter en lunch på kinaresturang blev det träning før dem begge på torsdagskvällen. På fredagen var det 2 pass. Och på lørdag 1 pass på kvällen var det så dags før spel mot Saint Maur från sødra Paris området. Rapporten från Lucian tydde på stabilt spel från Sara och 2 st 3-0 vinster samt vinnst i dubbeln 3-2 efter underläge 0-2 samt 0-5 i sista set. Laget vann med hela 10-1 !!

Ny runda 6 april i Paris..