Gratulerer til Eskild som Nord-Europeisk mester i lag!

Hele 7 B-72 spillere ble tatt ut til å spille Nord-Europeisk mesteskap som gikk av stabelen i Estland denne uka.  (Eskild, Maria, Sara B, Adrian, Ilka, Rebekka og Nora) I tillegg fikk Jonas sjansen til å være med som coach, og han fikk sin debut som landslagscoach her. På forhånd måtte Maria melde avbud pga skade mens Sara  dro, men måtte avstå fra spill pga skade. Hun bidro i steden som coach.

Det ble spilt både lag og singel og Norge og B-72 fikk et gull ved Herrer Junior laget, der Eskild spilte.  1. laget for kadett jenter (Ilka og Rebekka) ble nummer 2 i lagkonkurransen. 2. laget for kadettjenter (Nora og Ingvild fra Fokus) og 2. laget for kadett gutter (Adrian og Edvard fra Fokus) endte utenfor pallen, men alle fikk med seg flere enkeltseire. Junior Damer laget der Sara og Maria skulle ha spilt endte til slutt på en 3 plass i lag.

I singel ble den ingen pallplasseringer på B-72 spillerne, Rebekka sto for beste B-72 plassering med en 6. plass.

Nå fortsetter alle med forbundstrening på Fornebu, der også Anders, Sarah, Kristin, Katarina, Frøydis og delvis Anne Sophie deltar!

Om ca 2 uker reiser flere av de samme som var i Estland til til Ostrava i Tsjekkia for å spille ungdoms-EM. Eskild skal spille på herrer junior laget. Sara spiller på damer junior laget og får også med seg Nora, selv om hun egentlig er kadett! Ilka og Rebekka utgjør 2/3 av jentekadettlaget.