I morgen, 12 juli, starter EM for kadetter og juniorer i Ostrava i Tsjekkia. B-72 har med 5 spillerere og de er representert på 3 av de 4 lagene Norge stiller i turneringen. 3 av våre spillere har spilt EM flere ganger før, mens Rebekka og Nora er debutanter i EM-sammenheng.

Trekning og resultater kan dere finne her: UEM   og resultatoppdatering
Bilder fra UEM – blir løpende oppdatert…

På herrer juniorlaget spiller Eskild Jørgensen sammen med Espen, Marcus og Jørgen fra Fokus. De skal møte England, Ukraina, Wales og Armenia i innledende puljespill.

På damer juniorlaget spiller Sara Berner og Nora Bagner Nilsen (Nora skal spille kadett singel og double) sammen med Stine og Anna fra Fokus. De skal møte Bosnia, England, Østerrike og Armenia i innledende puljespill.

På laget for kadett jenter spiller Ilka Doval og Rebekka Carlsen sammen med Ingvild fra Fokus. De skal møte Østerrike og Litauen i innledene puljespill. På dette laget er Sindre med som lagleder.

Det innledende puljespillet spilles 12. og 13. juli. Derretter fortsetter lagturneringen med plasseringsspill/opprykksspill/spill om de øverste plassene. Alle de norske lagene spiller i dag i B-puljen.

Den 17. juli fortsetter turneringen med singel og double-spill.

Vi ønsker alle våre spillere og resten av de norske spillerne masse lykke til i turneringen.