Ungdoms EM er over, og for B72 sine spillere ble det mange gode prestasjoner. Lagspillet var så som så for de norske med plasseringer rundt tidligere års plasseringer, dvs 25-33.plass. Om man har noe ønske om at Norge skal gjøre det bedre på en fast basis så må det legges ned mer arbeid med spillerne fra ung alder, dette er noe vi i B72 kommer til å ta inn over oss allerede fra sesongstart, og som vi håper andre klubber også gjør.

I singel, dobbel og mix kom de sterkeste resultatene Norge noen gang har opplevd på jentesiden. Ilka tok 3.plass i trøsteturneringen, Rebekka røyk mot Diaconu i andre rundt. Diaconu vant hele kadettklassen! I mix dobbel så gikk Rebekka og Fredrik fra Volda helt til åttedel etter tre knallsterke seiere. Mix var på forhånd den klassen vi hadde mest forhåpninger til, men det er ingen enkle mostandere etter kvalifiseringsrunden, så tre seiere her er enormt sterkt, spesielt med tanke på at Romania var første motstander.

I dobbel var Norge en ball og et sett i fra sensasjon! Ilka og Rebekka spilte solid hele veien frem til kvartfinalen, de startet hele morroa med å slå ut 11.seeda par fra Østerrike. I kvarten ventet et russisk par som vant 3-1. Utrolig artig at Norge hevder seg på en slik måte.

Nå blir det 3 ukers ferie før vi starter opp den nye sesongen hvor vi skal jobbe mer, hardere og smartere enn tidligere. Håper alle andre klubber også gjør det.