Det er ikke så mange stevner i Norge tidlig denne sesongen, men i Sverige er de godt i gang. For de ivrigste spillerne har vi valgt å satse mye på stevner i Sverige i år. Vi kommer til å sende spillere til de fleste svenske GP-stevner denne sesongen. Det er ikke lenger å reise til Sverige enn mange steder i Norge, og spillerne får møte spillere de ikke har møtt mange ganger før.

Forrige helg var Roar reiseleder for Maja, Rebekka, Nora og Kristin til sesongens første stevne i Växsjö. Fasiten der ble en 5. plass (Maja) og 3 9. plasser til de andre.  Jentene starta bra i det innledende puljespillet, men vi tror de har bedre plasseringer inne.

Allerede førstkommende helg er det tid for ny Sverigetur, denne gangen til Halmstad.  Dit skal Sindre, Marthe og Anton ta med seg hele 11 spillere.  Flere av dem debuterer i svensk GP-sammenheng. Vi ønsker alle lykke til!