I helgen kjørte 4 biler den lange veien til Etne for å spille Norges Cup 1.  Vi innlosjerte oss på campingplasser og har hatt en trivelig tur. Etne arrangerte et fint stevne i en fin hall, med en bra kantine og et tidskjema som holdt suverent.

Sportslig ble B-72 mestvinnende klubb i de offisielle NC-klasser og mange har begynt kvalifiseringen til topp 8 mot slutten av sesongen.

Ilka vant Damer eldre junior, i gutter 15 ble det dobbeltseier med gull til Adrian og sølv til Ilka. I Jenter 15 hadde vi med 3 spillere, og de plasserte seg øverst. Rebekka slo Sarah i finalen og Kristin i semifinalen. I herrer A ble det også trippelseier. Her hadde Adrian mest krefter igjen i finalen der han beseiret Victor. Jonas fikk her en 3. plass etter tap for vinneren i semin. I tillegg til dette fikk Kristin en 2. plass i damer junior. Gratulerer til alle medaljevinnerne! Premien til Adrian i herrer A var forøvrig et helt fenalår med hjem til mor!

Utover dette er det mange enkeltprestasjoner som også er verdt å nevne. Sarah slo Pia Dyrkolbotn for første gang, og det etter å ha ligget under 0-2, 5-10! Imponerende og en påminnelse om at man aldri skal gi seg før siste ball er slått! Victor slo Chriss Jonassen, Jonas slo polske Oktavia Karkowska, som hadde blitt nr. 3 i damer elite.

I eliteklassene har Ilka (5), Kristin (5) og Adrian (9)fått med seg et Norges Cup -poeng eller to. Jonas og Anders har som mål å kvalifisere seg til topp 8 i Herrer eldre junior denne sesongen, og med sine 9. plasser denne helgen, er de et skritt nærmere det målet.

Henrik vant pulja si i gutter 12 på ganske overbevisende måte og fikk med seg en fin 9. plass i denne klassen.  Sander kom videre fra pulja si i både herrer C, herrer åpen og herrer B. Kristoffer fikk en 5. plass i herrer E etter å ha vunnet pulja si der. Han fikk også med seg flere enkeltseire og en fin rankingpoengfangst.

Nora og Frøydis måtte melde skadeforfall men var med likevel. De har coachet flere av de andre fram til fine seire, sammen med coachesjef Steinar. Steinar spilte også i helgen og undertegnede vet han vant en kamp, men velger likevel å skryte mest av kokkekunnskapene!