Da var første utgave av Mega Vintercup vel i havn. Det ble ca 200 påmeldte noe vi er godt fornøyd med på denne tiden av året. Mange har bidratt med dugnadsinnsats. En spesiell takk til Ingvild, Lars og Øistein som jobbet i sekretariatet hele helgen og til Siri med mange nye og gamle medhjelpere i kantina. Ellers takk til alle som bidro til rigging, rydding, dømming og coaching.

Sportslig sett ble det mye B-72 i jenteklassene. Vi dominerer fullstendig i alle jenteklasser bortsett fra 11 års klassen (der vår ener stilte i gutteklassen), og tok minimum dobbeltseier i alle klasser fra 13 år og opp. I gutteklassene ble det totalt 4 seire. Gratulerer til Nora, Maja, Rebekka, Katarina, Christine , Victor, Kristoffer og Martin som ble helgens B-72 vinnere!

Ellers ble dette en fin massemønstring.  Ca 60 egne spillere i aksjon, mange av dem for første gang. Vi håper det fristet til gjentakelse!