Da var NM for junior og eldre junior over og B-72 har hatt sitt beste junior NM på lenge. Totalt fikk vi med oss 4,5 gull, 6,5 sølv og 9 bronse!       
 
Trykk på bildet for å se alle bildene, og husk å lese mer på neste side :-)
Det begynte bra på fredag med 3-dobbelt i damenes lagkonkurranse og en bronse til gutta.
Gullet gikk til B-72 1 med Sara Berner, Ilka Doval, Rebekka Carlsen og Nora Bagner Nilsen på laget. Gratulerer norgesmestre!
Maja Gjelle og Sarah Horgen tok sølvet etter å ha slått Fokus i semifinalen.
Bronse til Frøydis Jørgensen og Nini Do Vo og til guttelaget: Petros Siapkaros , Adrian Wetzel , Sander Holum, Kristoffer Myrvåg og Fredrich Kallevig!
Dagen var ikke over ennå, den skulle bli lang. Nå var det tid for junior mix double. Her gikk Rebekka helt til topps sammen med makker Fredrik Meringdal fra Hjelset-Fram. Gratulerer med nytt NM gull, Rebekka! På pallen fikk hun med selg bronsemedaljører Ilka/Petros og Sara med makker Mats Meinseth, Eiker.
Lørdag var det tid for junior singel samt double klassene i både junior og eldre junior.
Sarah Horgen hadde spilt solid i lagspillet på fredag og fortsatte det gode spillet på lørdag og gikk hele veien til topps i damer junior. Gratulerer med ditt første NM gull, Sarah! Sølv til Sara og bronse til Rebekka. Og B-72 har 6 av de 8 kvartfinalistene.
I herrenes klasse ble det sølv til Petros.
Damer junior double: Gull Rebekka og Ilka. Bronse til Nini og Anne Sophie Kalvatn.
Etter en premieseremoni var det klart for damer og herrer eldre junior double.
Damer e. double: Sølv til Ilka og Rebekka og bronse til Maja og Maria Horgen.
Herrer e. double: Sølv til Magnus B. Holm med makker Lars Rønneberg fra Laksevåg, bronse til Eskild Jørgensen med makker Vegard Sandberg fra Eiker og bronse til Adrian og Petros. Nok en lang dag er over med gode resultater.
Søndag gjenstår singelklassene i eldre junior.
Sterkest var Sara Berner som har kjempet seg tilbake etter mye skader. Gratulerer med gullet i damer eldre junior Sara! Maria tar sølvet og Ilka bronsen. Også her dominerer B-72 totalt. 10 av de 16 i sluttspill er fra B-72!
I herrer eldre junior blir det en sølvmedalje til Eskild etter en spennende finale.
Gratulerer alle medaljevinnere!
 
I tillegg til medaljene er var det mange fine enkeltkamper. Ingen nevnt, ingen glemt, men mange har erfart at det lønner seg å kjøre på selv om motstanderen på andre siden av bordet er mer meritert og erfaren.
Gratulerer til trenerteam som har fått fram en fantastisk bredde i toppen, spesielt på jentesida. Men også blant gutta var det mye bra. Gratulerer også til den fine heiagjengen som har gjort sitt beste for å støtte alle som spiller i B-72 drakt!
Både spillere, trener og heiagjeng forbereder seg nå til neste NM om knappe 3 uker. Da er det senior NM på Fornebu og da er det duket for en enda større heiagjeng!
 
 

B-72 topper statistikken etter årets første NM
B-72 topper statistikken etter årets første NM  Kilde: NBTF