1. februar ble den nye rankingen offentligjort og B-72 har mange spillere på vei oppover. På jentesiden befester vi vår posisjon som dominerende i Norge, spesielt i jenter 15.  Jenter 15 rankingen toppes av Rebekka, tett fulgt av Ilka, Nora og Sarah. Ytterligere 4 B-72 jenter er inne på topp 10 her. 8 av 10! I damer junior har vi 6 av 10, her har vi posisjonene 2-6. 1 jenter 13 har vi 2 av de 3 øverste plassene. Sonja topper damer senior og 3 av våre jentespillere er inne på topp-12, i tillegg til 2 junior/ eldre juniorspillere.

Guttene viser også framgang: Adrian går stadig forbi spillere på sin vei mot toppen i gutter 15, han er nå nummer 3. Og  Jonas og Anders er snart ikke B-spillere lenger!

Kommende helg arrangeres sesongens første NM. Da er det tid for junior NM i Molde. B-72 stiller med en stor tropp og vi satser på et flertall av gull!