Gratulerer til Rebekka Carlsen som på søndag ble tidenes yngste kongepokalvinner!

NM tittel og kongepokal

NM tittel og kongepokal.
Foto: Lars Kristian Haraldsrud

(se intervjuet på youtube)     

Etter laggullet på fredag fortsatte Ilka Doval og Rebekka Carlsen å spille bra sammen og vant lørdag damer double sammen.  Gratulerer med deres andre gull!

Lørdag ettermiddag var det tid for kvalifisering til sluttspill i damer og herrer singel. Etter puljespill og innledende cupspill hadde B-72 9 av 16 jenter med til 8. delsfinaler søndag.  Eskil Jørgensen var også klar på guttesiden. Ungjentene fortsetter å slå eldre og mer meriterte spillere.  Sarah Horgen slår Anna Grutle Aasebø i 8. dels. I kvartfinalen var det duket for 2 meget gode prestasjoner: Rebekka slår førsteseedede Christine Mettner fra Fjell og Nora Nilsen slår fjorårets norgesmester og andreseedede Marte Grutle Aasebø. Samtidig slo Ilka Stine Folkeson etter å ha ligget under 3-1. Sarah taper en jevn og spennende kamp mot gode Laura Krumina. 4 kamper hvor våre ungjenter viser seg fram fra sin beste side i en hall som til tider kokte! I semifinalen har vi 3 unge jenter! Rebekka slår Ilka og Nora taper en jevn kamp mot Laura.  Vi er svært nære å få to 14 årige B-72 jenter i finalen i senior NM. I finalen er det Rebekkas tur til å møte Laura og det ender med en ganske overbevisende seier til vår ferskeste kongepokalvinner. Ilka og Nora delte bronsen, mens Sarah ble nr. 5.

På herresiden har Eskild stått for gode prestasjoner. Han slo i lagkonkurransen førsteseedede Roger Andersson fra Stord. Både i lag og i singel taper han jevne kamper mot mange ganger  kongepokalvinner Geir Erlandsen. Eskild ender på 5. plass i singel.