NM for yngre ble arrangert i Bodø i helgen og jenter 15-spillerne våre rasket med seg samtlige medaljer i de offisielle jenteklassene!

 


Ilka ble norgesmester i jenter 15 foran Sarah, og med Nora og Rebekka på bronseplass. Lag ble vunnet av B72 1 (Ilka og Rebekka) foran B72 3 (Nora, Kristin og Anne Sophie). 3. plassene gikk til B72 2 (Sarah og Maja) og B72 4 (Nini og Frøydis). Double ble vunnet av Ilka og Rebekka eller finaleseier over Maja og Sarah. Her kom Nora/Nini og Kristin/Frøydis på 3. plassene. Ilka vant også mix sammen med Mats Meinseth fra Eiker. 4 gull til Ilka som ikke tapte en kamp i helgen. Rebekka fikk mix-sølv med partner Fredrik Meringdal (Hjelset-Fram) og Sarah fikk bronse med partner Andreas Sporsheim (Molde)

På guttesiden fikk B72 1 en 5. plass i lag, noe vi er greit fornøyd med. Adrian ble nummer 3 i singel og nummer 2 i double sammen med Fredrik Meringdal.

I de innlagte 13-årsklassene ble det 3. plass både på Anne Sophie og Katarina.

Stiga 11-ern ble også spilt parallelt i helgen og også her slo vi godt fra oss. 1 laget for jentene med Katarina og Yoana vant, mens gutta (Henrik og Fredrik) ble nummer 3. Katarina og Yoana vant også jenter 11 double og Katarina og Henrik vant mix-11! Det var ikke nok gull for Katarina som avsluttet med seier i singel klassen. I finalen slo hun Yoana og i semien slo hun Akshaya!  3 B-72 jenter på pallen her også lover godt for fremtiden! I guttenes singelklasser spilte både Henrik og Fredrik seg fram til kvartfinaler der de måtte gi tapt etter spennende kamper. Henrik var svært nær en plass i semifinalen.

B-72 ble av bordtennisforbundet tildelt prisen som «årets jenteklubb» etter en knusende overlegen seier. Vi fikk 128 poeng, neste klubb på lista var Volda og Ørsta med 20 poeng.. Nå håper vi noen andre klubber kan ta opp kampen med oss på jentesida. Vi har i år fått alle 4 norgesmestrene i singelklasser for jenter/damer. Og det med 4 forskjellige vinnere.

B-72 var ca 55 på tur stykker med stort og smått. De aller flest har hatt det veldig hyggelig sammen og spillere og foreldre har blitt godt kjent med hverandre på tvers av partiinndelinger.

Bodø bordtennisklubb gjennomførte gigantstevnet på en meget bra måte.