Junior NM startet på best tenkelige vis med gull i herreklassen og gull og sølv i dameklassen. Gutta (Adrian Evensen Wetzel, Sondre Grinheim Berner, Petros Siapkaras, Mikkel Gudmundsen) knuste Fokus i sin finale mens jentene spilte et spennende internoppgjør i sin. Det ble til slutt 2. laget med Nora Bagner Nilsen, Sarah Horgen og Anne Sophie Kalvatn som vant foran 1. laget (Rebekka Carlsen, Maja Haugen Gjelle, Nini Do Vo og Frøydis Jørgensen). Her fikk vi det første oppgjøret mellom Nora og Rebekka, det første av 3 skulle det vise seg. Nora vant denne første og avgjorde i realiteten finalen med det.

Dag 2 og 3 fortsatte med stor dominans på jentesida. Både Nora og Rebekka dro hjem med 4 gull hver! På lørdag vant først Nora og Sondre mix, derretter slo Nora og Rebekka Maja og Sarah i junior double finalen. Sist på dagen slo Rebekka Nora i junior singel finalen. På søndag fortsatte jentedominansen i damer eldre junior. Nora og Rebekka vant også denne doubelen. I damer eldre junior singel  ble en ny finale mellom de to, en 5-setts kamp som Rebekka dro i land.

Gutta sleit litt mer etter lag og mix, men også her ble det en del fine enkeltprestasjoner spesielt på søndag. Eskild og Petros fikk bronse i herrer eldre junior og ellers kan nevnes at Henrik Bagner Nilsen slo Vegard Sandberg!