Webredaktører

Ja, du leste riktig!

Anders er født og oppvokst på Kurland, forsåvidt samme sted som tidenes beste norske bordtennisspiller Geir Erlandsen, likevel er fyren totalt motsatt med talent som en potetsekk. Gutten er heldig da han har bra fysikk og monsterforehand. En ting skal vi ikke ta i fra Anders, og det er treningstalentet hans, her har mange B-72’ere mye å lære!

I motsetning har vi Jonas; født og oppvokst i Drammen, og fysisk form som en potetsekk. Kjenslan skal det heldigvis ikke stå på, og de som har sett Jonas i aksjon har fått med seg forehand bak ryggen, som er en av spesialitetene.

Radarparet startet begge sine karrièrer i 2008, Anders i B-72-hallen, Jonas i en kjeller under Drammensbadet. Etter 2 år i Drammen BTK, med blant annet vår alles Sindre som trener det første året, bestemte Jonas seg for å bytte til B-72 i 2010. Etter 4 år dro Jonas til Skien et halvt år, men er igjen tilbake for fullt i klubben i sitt hjertet!

Siden vi er inne på klubber, her er en liten faktaboks!

Anders: Norge: B-72. Sverige: Mölndals BTK og BTK Dalen
Jonas, Norge: Drammen BTK, Skien BTK og B-72. Sverige: Heby AIF og Åsa IF

Nå er begge godt innblandet i det som skjer i B-72. Anders sitter i styret, og Jonas jobber med spillerne ved bordet.

Har du noen tanker? Ideer? Ikke nøl med å ta kontakt med enten Anders eller Jonas, vi gleder oss til å komme igang!