Anne Sophie ble i dag Nord-Europeisk mester i kadett jenter singel i Haapsalu, Estland!

As, NETU-mester

Og på spørsmål fra B-72 sin redaksjon om hvordan dette føltes var vår kjære AS ordknapp: «Jeg er litt sjokka, haha! Hadde ikke trodd at dette skulle skje!»

Landslagsspiller for seniorer, Marte Grutle Aasebø, som coachet Anne-Sophie i Estland hadde litt mer å si om AS sin prestasjon:

«Veldig bra spill av AS både idag og i går. Først idag spiller hun en tøff semi mot en latvisk spiller der hun ligger under 2-1, men AS er tøff når det er jevnt og det betalte seg. Hun slet med snabbserven til latvieren, men ble bedre på det utover i kampen noe som var veldig bra. I finalen slo hun Sofie Eriksson fra Finland som faktisk har vunnet alle sine kamper i lag og singel bortsett fra to tap mot AS. AS har veldig bra treff på både forehand og backhandåpning i finalen og Sofie slet med å håndtere skruen. AS bruker også servene sine godt og vinner mye på de. I tillegg er hun mentalt sterk og uredd og jeg tror det er hovedgrunnen til at hun vant idag. Jeg er veldig imponert!»