Torsdagsmorgen dro jeg, Mina, Sunniva, Lisa, Borgar, Finn, Sigurd, Erik, Marcus og Gundars med tog til Køping i Sverige.

Når vi kom frem til Køping dro vi til hallen og trente.

På fredag starta første lagkampen mot Danmark. Mina og Sunniva spilte som 1ere og 2ere, og jeg og Lisa spilte som 3er og 4er. Jeg vant mine to kamper 3-2, Sunniva og Mina vant en hver, vi tapte dobbelen. Dermed tapte vi 6-4 mot Danmark.


Neste lagkamp var mot Tyskland. Jeg vant en kamp 3-1, og Sunniva og Mina vant dobbelen. Vi tapte lagkampen 8-2 mot Tyskland.

Den siste lagkampen på fredagen var mot Sverige 2. Jeg vant mine to kamper 3-2, og Mina og Sunniva vant en hver+dobbelen. Dermed tapte vi også 6-4.

På spillermøte snakka vi om dagen, og Gundars var veldig klar på at guttene måtte finne ut hva som lukta så fælt på rommet dems :)

Lørdagen starta med lagkampen mot Nederland. Vi tapte alle kampene, men alle fikk sett. Dermed ble det 10-0 tap mot Nederland.
Siste lagkamp var mot Sverige 1. Jeg vant en kamp mot Alma Rööse 3-1. Dermed tapte vi 9-1 mot Sverige, men vi spilte veldig bra!

Dermed ble det sisteplass til både jentene og guttene fra Norge i lag under 6 nasjoners i Sverige.

I singel ble vi delt inn i 4 puljer med 6 spillere i hver (1 pulje med 7 spillere) Ingen av oss norske kom videre, men vi alle spilte noen veldig bra kamper!

Jeg er veldig fornøyd med turneringen, og lærte masse nytt:)