Lia Kixen

I helgen dro Frøydis, Fredrich, Mikkel, Hilding, Sander, Marius, Mahiran, Aksel, Jonas og Anders til Grimstad for å spille Lia Kixen. På tross av litt kø og omkjøringer nedover var det god stemning i bilene, med musikk og sang hele veien. Når vi kom fram var det for seint til å lage noe mat, så det ble pizza fra Pizzabakeren. Lørdagsmorgningen bestod av et par gutter på en halvseriøs morgenjogg, samt en felles frokost før det bar videre til hallen. Der ventet både norske og danske bordtennisspillere. B-72 hadde to mål for turneringa og det var å osse høyest og være best på tribunen. Alle som var på stevnet tror jeg la godt merke til det. Vi hadde en liten intern konkurranse om hvem som kom med den høyeste ossen. Vi ble vel aldri enige om hvem som vant, men B-72-erne lå i hvert fall noen desibel nivå høyere enn de andre spillerne. Vi fikk en del pallplasser på Lørdagen:

– Mahiran: 2.plass i gutter 15
– Sander og Aksel: 3.plass i Herrer Junior
– Mikkel: 3.plass i Herrer Eldre Junior og 2.plass i Herrer Elite
– Jonas: 3.plass i Herrer B

På kvelden lagde vi taco til middag og koste oss med poker, godteri og gitarspill resten av kvelden. Aksel ble den heldige vinneren og fikk bestemme en klein ting alle vi andre skulle gjøre i hallen dagen etter. Det ble mange fine og oppfinnsomme feiringer. Søndagsmorgningen gikk til rydding og utsjekking, før vi gikk over på bordtennisspilling. Pallplasser fra Søndagen var:

– Anders og Jonas: 3.plass i Herrer Double
– Jonas: 2.plass i Herrer A
– Anders: 3.plass i Herrer C
– Fredrich: 1.plass i Herrer C
– Mikkel: 3.plass i minibord

På turen hjem igjen var det om mulig enda bedre stemning, fortsatt mye musikk og sang samt en koselig matpause. Nevner også at det var fint vær og solskinn hele helgen. Andre ting som man bør merke seg fra helgen er:

– Anders og Jonas kontra over 700 forehand hver på innslagninga.
– Sander kikser inn alt mot Hilding.
– Anders ligger under 10-4 i avgjørende mot Anja Esketveit, snur det og vinner     12-10 og feirer med dansing i bar overkropp.
– Kort tid etter viderefører Hilding tradisjonen med dansing i baris, etter seier       mot Per Andre Flåten.
– Hilding prøvde seg også på en fin opphenting fra 10-2 (ala Sondre Berner),         men endte dessverre med 12-10 tap.
– Anders testet hvordan det var å spille i gamle dager og spilte helgens lengste       sett, som dessverre endte i tap 22-24.
– Heiagjengen kjørte på med et bra gjennomført heiarop for Fredrich da han         smalt inn matchballen i finalen i Herrer C.
– Hilding henta opp fra 10-7 i avgjørende i minibord og vant 12-10.
– Jonas satt som vanlig mange fine slag bak ryggen.
– Jonas slo Kristoffer Esketveit, en av få i helgen.
– Anders avsluttet innslagningen på både lørdagen og søndagen med en                 backhandsmash fra loop mot loop, Koki Niwa style.
– Aksel smalt bra fra seg i double.
– Anders kom nesten til avgjørende sett mot minibordmester Esketveit.
– Marius var muligens B-72 beste minibordspiller, var bare synd at han ikke           deltok i minibordklassen.
– Mahiran traff mange syke deff på søndagen.
– Frøydis slo ut 2.seeda Jørn Martinsen i pulja i Herrer C.

Gjengen takker for seg, gleder seg til neste Grimstad tur og skal trene som gale på minibord.