Dette er en en trenings uke med de beste 03-erne i Europa, med 6 kinesere som sparrer med oss!

Det kommer alltid en tidligere landslagsspiller, i fjor var det feks: Chen Qi! I år var det Zhang Yining, som er damenes beste bordtennisspiller gjennom tidene, 8 vm gull og 4 ol gull, og har vunnet alt som er å vinne!!! Dette er veldig gøy for oss barna. 

6-7 timer trening hver dag, med mat tre ganger daglig! De lagde mye sånn mat som gamle liker, men det var mye frukt og annet godt der også ?. Den ene dagen trente vi hele 3 ganger! En trening trente jeg med hun som vant EM for 03-ere, min beste trening noen gang, tror jeg.

Rebecca som jeg møtte i Kina, og som jeg spilte med i Østerrike, har en kineser som coach! Dette var veldig bra, så hun kunne oversette fra kinesisk, nå som vi ble så gode venner med kineserne!

Jeg og Rebecca bodde med en jente fra Tsjekkia, hun kunne verke tysk eller engelsk! Eller vi vet egentlig ikke hva hun kunne, fordi hun aldri snakket, haha (Google translate)!!!

Alt i alt var dette en urolig bra tur!!!

Katarina