Selv om B-72 nå har tatt sommerferie betyr det ikke at det er treningsfri. Diverse landslagsspillere er på landslagssamling der noen av dem skal spille ungdoms EM i Brattislava, Slovakia 10-19. juli. Mange av de andre spillerne skal en liten tur ned til Kina i noen uker for å lære kineserne hvordan man skal trene hardt. I tillegg til dette blir hallen godt brukt til egentrening.

På torsdag 2. juli inviterte Siri og Hans til grilling, for alle i B-72, hjemme hos seg. Det var igjen en del pølser fra Mega Cup som måtte spises opp. Ved hjelp av en del godt trente gutter med skyhøy forbrenning, samt en del andre spillere og foreldre, tror jeg vi fikk spist opp nesten alt. Det ble en koselig kveld og en fin avslutning før enkelte tar ordentlig fatt på ferien. Stor takk til Siri og Hans i tillegg til alle dere som møtte opp. Det hadde ikke gjort noe om dette ble til en tradisjon.

Her er noen bilder fra kvelden: