B-72-guttene Trym, Anders og Jonas kix-startet sesongen i Jevnaker på rankingstevne. Med seg på tur hadde de også hentet inn coach Aksel!

rankingstevne jevnaker

Rankingturnering på Jevnaker:

I dag tok trekløveret Anders, Trym og Jonas sammen med coach Aksel turen til Jevnaker for å spille rankingturnering. I de første puljene kom Anders seg greit gjennom som 1’er i pulja etter å ha slått Kenneth Zeiffert 3-0, Jonas måtte (i kjent stil) ut i en 5-setter mot Tor Hovde for å kapre 1. Plassen. Trym ble 4’er i sin pulje etter et knepent 12-10 tap i 5. og siste sett mot Arnt Kristoffersen.

 

I sluttspillspuljene ble det mange spennende kamper, Jonas gikk på et knepent tap i avgjørende mot Tore Kristoffersen. Han gjorde opp for det med en 3-1 seier mot Thomas Møller (som ble nr 2 i turneringen). Lars Rønneberg ble en klar 1’er, men var godt presset av Jonas en stund som hadde 1-0 og 7-3 i kampen dem i mellom. Det endte med et 3-1 tap, men Jonas ble med dette den eneste som tok sett fra Lars denne lørdagen. Jonas endte til slutt på 5. Plass, på innbyrdes mellom han og Tore.

 

Anders begynte gruppespillet med 0-3 mot Møller, for deretter å spille solid mot Tore, og vinne enkelt 3-0 i den kampen. 0-3 mot Rønneberg og enda en av sine jevne 5.settere mot Jonas gjorde at han tapte 2. plassen på innbyrdes oppgjør mot Thomas Møller. Trym endte på en 18. Plass.