Lørdag 12. September hadde B-72 stand med konkurranser og oppvisning på Metro kjøpesenter. Spillerne på A- og B-partiet pluss noen fra C-partiet var med for å reklamere for klubben, og totalt 23 av spillerne var med. Noen kjørte konkurranser, mens andre hadde oppvisning ved bordtennisbordet.

I løpet av dagen var det mange personer innom standen for å høre hva klubben driver med, bli med på konkurranser og for å prøve å spille. Det var til tider kø for å bli med i konkurransene, og for å få prøve å spille bordtennis. I konkurransen som gikk ut på å gjette hvor mange baller det var i bøtta var det ca 70 personer med, noe vi kan anse for godkjent. Det kunne være noe uoversiktlig å holde kontroll på alle som kom innom, men denne utfordringen tok alle som sto på stand på utstrakt arm. Alt i alt fikk vi strålende respons fra publikum.

20150912_124459

Den strålende responsen kan vi takke alle spillerne som var med. Alle som en stilte opp med strålende humør, og godt motiverte til å stå på stand. Noen sto også mye lenger enn det de var satt opp til, som for eksempel Mahiran, Martine, Fredrik L og Nini (som ikke engang skulle stå denne dagen). Til slutt vil jeg takke for strålende oppmøte og super innsats av alle som var med på å stå på stand, og på å gjøre dagen så fantastisk som den ble!