Denne helgen var superduoen Jonas og Anders i Trondheim og spilte Trondheim Open. Denne turneringen bestod hovedsakelig av deltakere fra midtnorge, men var godt besøkt av en del svensker samt noen deltakere fra andre deler av landet. Anders hadde en litt småtung helg, men Jonas var stort sett i bra slag.

På lørdagen begynte vi med Herrer Elite, Anders hadde en litt tøff pulje og tapte alle kampene, mens Jonas kom helt til kvart finalen etter å ha slått Benjamin Fossheim fra Molde. I kvarten ble det desverre tap. I lagspillet senere på dagen vant vi en lagkamp, begge slo en grei svenske og spilte en bra double kamp. Den andre kampen tapte vi der vi møtte topseeda Reinis Burgis og Lennie Johansson. Det skal nevnes at Anders nok en gang kom til avgjørende sett mot Reinis (det var kun best av 3 sett her).

På søndagen begynte Jonas dagen bra med en 3. plass i herrer åpen etter å ha slått ut 4. seeda Rikard Tällberg i pulja og 5. seeda Patrik Näslund fra Sverige. I Semien ble det tap 3-1 mot tidligere B-72er Magnus Holm. I Herrer Eldre Junior skjedde det ingen store overraskelser. Anders fikk en 3. plass og Jonas kom på 2. begge tapte for Petter Fleischer, Jonas 3-2 og Anders 3-1.

Superduoen takker for seg.