B-72 ønsker alle spillere, trener, foreldre og lesere en riktig god jul og et godt nytt år.

B-72 har lagt bak seg et godt år, der vi igjen ble mestvinnende klubb i norgesmesterskapene. 16,5 gull ble det til slutt – mer enn dobbelt så mange som neste klubb på lista. Særlig vellykket var NM for yngre, der vi tok 6 av 7 offisielle gullmedaljer. MangeB-72  spillere har også i år representert Norge i internasjonale mesterskap og for andre år på rad fikk vi en Nord-Europeisk mester for kadett jenter fra B-72. Jentene ble også seriemestre 2014/2015 og ligger godt an til å bli det samme i 2015/2016. 1. laget for herrer spiller i år et hakk ned i 1. divisjon. Her ser vi konturene av et fremtidig lag som kan hevde seg i eliteserien i mange år framover. Disse skal det satses litt ekstra på framover for å nå dette målet.

Like gledelig med året som gikk, er at vi i høst har sett en gledelig oppgang i rekrutteringen. Nye spillere siver inn hver eneste uke og hallen er nå stappfull under nybegynnertreningene. Mange av de eldre spillerne våre bidrar som hjelpetrenere for at disse skal få en best mulig start på sin bordtenniskarriere.

6 av våre beste spillere startet i høst på NTG og det merkes når så mange av de faste blir borte fra den daglige treningen. Derfor er det fint å se at mange av de yngre, lovende har økt sin treningsmengde og puster de eldre litt i nakken.

Selv om det nå er ferietid betyr ikke det at vi ligger på latsiden. Det er treninger de fleste dagene i jula, og disse er åpne for alle.

Jeg vil rette en stor takk til alle trenerne med Sindre, Fredrik, Ragna og Jonas i spissen. Disse har på forskjellige måter hovedæren for hhv sportslige resultater og stor aktivitet på rekrutteringsfronten. Bak dem gror det godt på trenerfronten, 5 av spillerne på 16-17 år bidrar nå aktivt som hjelpetrenere og ser ut til å trives godt med det!

Takk også til hele styret og alle foreldre som bidrar på sin måte til at vi kan drive klubben og arrangementene våre. Vi er helt avhengig av deres innsats!

Liv